Tovább a főoldalra »
fejlec.jpg

Tisztelt Csongrád megyei vadászok, vadász jelöltek, vadászati és vadgazdálkodási képzésben résztvevők, földtulajdonosok és földhasználók, vadászattal és vadgazdálkodással foglalkozók, vadászboltosok, vadászatszervezők.....!


Az OMVK Elnöke levélben kérte, hogy a megyei szervezetek indítsanak támogatói kampányt az Áder János köztársasági elnök úr által nem régen kezdeményezett „Élő bolygónk” klímavédelmi akcióhoz. A támogatói kampánynak az lenne a lényege, hogy a megyei szervezetek felhívására az akcióhoz csatlakozó és regisztráló támogatók száma alapján a 2015. évi Országos Vadásznap keretében kihirdetésre kerülne, hogy az OMVK kezdeményezésére és a megyék szervezése által országosan mennyien csatlakoztak a támogatói táborhoz.


Mint ismeretes, a 2015. decemberi klíma konferenciára a köztársasági elnök úr minél nagyobb támogatói háttérrel szeretne elutazni, hogy álláspontját kifejthesse a globális természetvédelmi kérdések terkintetében. Kérem, mint a Csongrád megyei vadászok közössége tagját, vagy ahhoz valamilyen módon kapcsolódó természetes személyt, hogy az alábbi űrlapot kitöltve és elküldve támogassa Áder János köztársasági elnök úr kezdeményezését, ezáltal elősegítve a vadászok közösségének pozitív megítélését is egyben.

Szeged, 2015. július 20. alairas.jpg